Nyt om Jens Holts (f. 1843) far, Hans Frederiksen

Jens Holts bror Rasmus Hansen (1848-1888) havde en gård i Håstrup ved Smidstrup Syd for Vejle. Sidste sommer (2019) var nogen af hans efterkommere, der var emigreret til Canada, på besøg i Danmark, og det førte til fornyet interesse for både Rasmus Hansen, andre af hans søskende og hans far. Vi fik i den forbindelse kontakt til Smidstrup Museum, og her fandt man bl.a. en skrivelse om slægten af hans datter, Karen Therkelsen. Der vil komme mere om hendes erindringer senere. Foreløbig har Christian Holt (f. 1955) nu skrevet 2 artikler om Hans Frederiksen, den første om det, der er fundet i kirkebøger, folketællinger mm om ham selv, den anden om hans børn og børnebørn. Der er link til de to artikler fra denne side:
Hvordan Holt kom til Taulov

Paul Holt


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *